Nemzetközi kapcsolatok

Intézetünk szakmai igazgatója volt annak a nemzetközi multicentrikus vizsgálatnak (EndoCost Study) a hazai vezetője, ami az endometriózis egyénre és a társadalomra vonatkozó hatását vizsgálta mind az életminőségi mutatók, mind pedig gazdasági szempontból.

Bokor adjunktus szervezte az első endometriózis diagnózisával és kezelésével foglalkozó ESHRE (Európai Humán Repodukciós és Embriológiai Társaság) nemzetközi konferenciát Budapesten 2010-ben. Az itt elfogadott irányelvek kisebb módosításokkal, azóta is használatosak a legtöbb európai országban.
Magyarországon 2014-ben elsőként szervezett Nemzetközi Reproduktív (a meddőséggel és termékenységgel foglalkozó) Sebészeti Konferenciát (www.budapestreproductive.hu).

A jelenleg érvényes szakmai irányelvek és a betegség diagnózisára vonatkozó felülvizsgálatban hazánkat képviseli az európai szakértőkből álló csoportban( ESHRE Endometriosis Guideline Developement Group).

Az Európai Endometriózis Liga (EEL) kiemelt céljai az endometriózissal kapcsolatos széleskörű ismeretterjesztés és tájékoztatás és a tudományos kutatási tevékenység támogatása. 2018 novemberében a Bécsben megrendezett Európai Endometriózis Kongresszuson (4th European Congress on Endometriosis) Dr. Bokor Attilát a Liga vezetőségi tagjává választották (https://www.endometriosis-league.eu/about#board).

Az alábbi, endometriózis sebészetével kiemelten foglalkozó európai csoportokkal aktív szakmai együttműködést tartunk fent:
– KULeuven, Leuven, Belgium
– Barmherziger Brüder KH, Bécs, Ausztria
– Inselspital, Bern, Svájc
– UCRouen, Rouen, Franciaország
– HMC Den Haag, Hága, Hollandia

 
 
logo

térkép

 
 
Rendelő kívülről

  Bejárat
Az intézet bejárata közvetlenül az utcáról nyílik, a lépcsőházba nem kell bemenni.
  Parkolási lehetőségek
Az utcai parkolóóra SMS száma:
+36-(20/30/70)-763-0201
A parkolás díja 600 Ft/óra.
 
 

MedEnd© 2024 Minden jog fenntartva.   i